Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in /home/r62524www/prosafe.invictus.com.ro/profiles/commerce_kickstart/modules/contrib/views/includes/view.inc on line 2553

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in /home/r62524www/prosafe.invictus.com.ro/profiles/commerce_kickstart/modules/contrib/views/includes/handlers.inc on line 753
Despre noi | Invictus

Despre noi

Marca Invictus® a companiei INVICTUS FORCE&SAFE SA. a fost creată în urma a 29 de ani de experiență în proiectarea și producția de echipamente individuale militare și de securitate.
 
Compania are implementat un sistem de management integrat ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001, a obținut Avizul de unitate de cercetare și dezvoltare din partea Ministerului Educației și Cercetării și deține Brevetul de Invenție publicat de OSIM intitulat „Procedeu de îmbinare impermeabilă, termosaldată pentru confecții din țesături cu membrană imper-respirantă”.
 
Echipamentele individuale ale mărcii Invictus® realizate la fabrica proprie din Galați sunt destinate atât entităților naționale de apărare și securitate cât și clienților privați din domeniul industrial și administrativ.
 
Pe lângă aceste produse, compania este importator de produse complementare din domeniul protecției muncii, cele mai reprezentative produse fiind ale unor mărci Europene de renume.
 
Pentru mai multe detalii despre companiei, vă invităm să dați click aici.